skip to Main Content
Startna lista

AUDI BORN2SKI BUSINESS RACE

Datum i vrijeme:
četvrtak, 27.02.2020. s početkom u 16.30 sati

Lokacija:
Bjelašnica, glavna staza

Organizator utrke:
Maxima i Ski klub NAŠ TIM

Prijava:

Audi BORN2SKI poslovna utrka
Prijavljuju se timovi kompanija iz javnog ili privatnog sektora putem BORN2SKI web stranice.

Timski pobjednici:
Tim se sastoji od minimalno 3 zaposlenika kompanije. Najbolja je ekipa s najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija.

Pojedinačni pobjednici:
Kompanije koje nisu u mogućnosti formirati timove, mogu prijaviti i pojedince koji će ponosno braniti boje svojih kompanija i takmičiti se u kategoriji najboljih pojedinaca.  

Prijavnina:
Redovna cijena
za uplate do 10.02.2020. iznosi: 80KM po takmičaru. Last minute cijena za uplate između 11.02. 2020 i 22.02.2020. iznosi 90 KM po osobi. PDV se obračunava na cijenu kotizacije.

Prijavnina uključuje startni broj, ski kartu, okrjepu nakon utrke, medalje i plakete za pobjednike i sudjelovanje na After Ski party-u.  Organizator nije dužan vršiti povrat novca ukoliko prijavljeni učesnik želi otkazati svoju prijavu. 

Rossignol Fun Course:

Obzirom da je broj mjesta na startu ograničen, uvažavajući vaše sugestije,  ove godine smo pripremili dodatni sadržaj za one koji žele ovo druženje provjesti skijajući u opuštenoj atmosferi bez pritiska rezultata. Neposredno u blizini takmičarske staze nalazit će se Rossignol Fun Course sa veleslalom postavkom, iskusnim trenerima i takmičarima koji će vam tokom večeri moći pokazati kako poboljšati vaš skijaški performans. Rossignol Fun Course kotizacije iznose 45KM+ PDV i uključuju: ski kartu, skijanje na posebno postavljenoj stazi  i sudjelovanje na After Ski party-u uz konzumacije u Ski&Fun zoni.

Navijačke propusnice:
Kapiteni za BORN2SKI business race mogu prijaviti i navijački tim. Propusnice za navijače omogućavaju i onima koji neće sudjelovati u skijaškoj trci da sudjeluju na After Ski party-u. Cijena navijačke propusnice inzosi 15KM+ PDV. Kapiteni timova propusnice će preuzeti na infopultu u ciljnom prostoru na dan utrke od 16 sati.

Maksimalan broj učesnika takmičarskog dijela: 160         

Zadnji dan za prijave:
22.02.2020. –  odnosno do popunjavanja mjesta na startu. Prijava se smatra pravovaljanom po primitku prijavnine. Organizator zadržava pravo zatvoriti prijave onog momenta kada su sve prijave popunjene.

Odgovornost:
Takmičari nastupaju na vlastitu odgovornost. Kapiteni timova dostavljaju potpisane izjave svih takmičara prilikom preuzimanja startnih brojeva za svoje timove.

Medicinska služba:
Tokom utrke biti će organizirano dežurstvo Hitne službe.

Podjela nagrada:
Pojedinačno – plaketu dobivaju najbrža skijašica i najbrži skijaš u ukupnom poretku.
Ekipno –  plaketu osvajaju tri najbrže ekipe u kategorijama malih, srednjih i velikih kompanija.
Nagrada za najfit tim – dodjeljuje se ekipi s najviše prijavljenih trkača.

Nagrada za najkreativniji tim – dodjeljuje se naknadno ekipi sa najoriginalnijom objavom fotografije na BORN2SKI Facebook stranici. Prijave se vrše objavom fotografije u komentarima ispod objave na BORN2SKI Facebook stranici.

Izmjene programa:
Organizacijski odbor zadržava pravo izmjene programa i propisa ukoliko to bude neophodno.

After SKI party:
Nakon utrke za sve sudionike AUDI BORN2SKI BUSINESS RACE predviđena je zakuska. Hrana i piće dijelit će se uz predočenje startnih brojeva ili navijačkih propusnica.

Back To Top