skip to Main Content
Startna lista

AUDI BORN2SKI BUSINESS RACE

Datum i vrijeme:
četvrtak, 23.02.2023. s početkom u 16.00 sati

Lokacija:
Bjelašnica, glavna staza

Organizator utrke:
Maxima d.o.o.,  tehnički organizator Ski klub NAŠ TIM

Prijava:

Audi BORN2SKI poslovna utrka
Prijavljuju se timovi kompanija iz javnog ili privatnog sektora putem BORN2SKI web stranice. Audi BORN2SKI poslovna trka namijenjena je isključivo zaposlenicima kompanija. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije ukoliko takmičar nije uposlenik kompanije za koju nastupa.

Timski pobjednici:
Tim se sastoji od minimalno 3 zaposlenika kompanije. Najbolja je ekipa s najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije ukoliko takmičar nije uposlenik kompanije za koju nastupa.

Pojedinačni pobjednici:
Kompanije koje nisu u mogućnosti formirati timove, mogu prijaviti i pojedince koji će ponosno braniti boje svojih kompanija i takmičiti se u kategoriji najboljih pojedinaca.  

Prijavnina:
Redovna cijena
za uplate do 01.02.2023. iznosi: 90 KM po takmičaru. Last minute cijena za uplate između 02.02. 2023. i 17.02.2023. iznosi 110 KM po osobi. PDV se obračunava na cijenu kotizacije.

Prijavnina uključuje startni broj, ski kartu, okrjepu nakon utrke, medalje i plakete za pobjednike i prateće aktivnosti u Ski & Fun zoniOrganizator nije dužan vršiti povrat novca ukoliko prijavljeni učesnik želi otkazati svoju prijavu. 

Maksimalan broj učesnika takmičarskog dijela: 180         

Zadnji dan za prijave:
17.02.2023. –  odnosno do popunjavanja mjesta na startu. Prijava se smatra pravovaljanom po uplati prijavnine. Organizator zadržava pravo zatvoriti prijave onog momenta kada su sve prijave popunjene.

Odgovornost:
Takmičari nastupaju na vlastitu odgovornost. Kapiteni timova dostavljaju potpisane izjave svih takmičara prilikom preuzimanja startnih brojeva za svoje timove.

Medicinska služba:
Tokom utrke biti će organizirano dežurstvo Hitne službe.

Podjela nagrada:
Pojedinačno – plaketu dobivaju najbrža skijašica i najbrži skijaš u ukupnom poretku.
Ekipno –  plaketu osvajaju tri najbrže ekipe u kategorijama malih, srednjih i velikih kompanija.
Nagrada za najfit tim – dodjeljuje se ekipi s najviše prijavljenih trkača.

Nagrada za najkreativniji tim – dodjeljuje se naknadno ekipi sa najoriginalnijom objavom fotografije na BORN2SKI Facebook stranici. Prijave se vrše objavom fotografije u komentarima ispod objave na BORN2SKI Facebook stranici.

Izmjene programa:
Organizacijski odbor zadržava pravo izmjene programa i propisa ukoliko to bude neophodno.

SKI & FUN zona:
Nakon utrke za sve sudionike AUDI BORN2SKI BUSINESS RACE predviđena je zakuska. Hrana i piće dijelit će se uz predočenje kartica za konzumaciju. Dodatne kartice za konzumaciju moguće je unaprijed uplatiti prilikom prijave takmičarskog tima.

Back To Top